B.V. Expertisebureau RDM is een landelijk opererende organisatie van schade-experts en taxateurs.

Een organisatie met een resultaatgericht en zeer flexibel karakter!

 

Bedrijfsprofiel

Wij zijn een klein maar zeer ervaren team van experts. Onze expertiseopdrachten komen voor een groot deel rechtstreeks van verzekeringsmaatschappijen en lease-organisaties. Maar we werken ook rechtstreeks voor assurantie tussenpersonen, volmachtkantoren, waarborgfonds motorverkeer en voor particulieren (deze laatste groep alleen met betrekking tot  taxaties van hun voertuigen). 

Wat we doen ›

Taxaties

Oldtimers, klassieke voertuigen en gepimpte voertuigen kunt u door ons laten taxeren. Met een taxatierapport staat de waarde van het object vast om in geval van schade of verlies geen discussie te hebben over de waarde van het object voor het ongeval, als het taxatierapport wordt gehecht aan uw verzekeringspolis. Ook bij verkoop is een taxatierapport nuttig. De taxatiewaarde is geen waarborg voor de verkoopopbrengst, maar wel een richtlijn.

De taxaties kunnen uitgevoerd worden op auto’s, motorfietsen, bromfietsen, kampeerauto’s e.d.

Ons bureau is gecertificeerd door de VRT en door FEHAC.

Kijk hier voor meer info 

Vraag een taxatie aan ›

Schadevaststelling

Door jarenlange ervaring van onze experts, voeren wij diverse vormen van schade-expertise kwalitatief en deskundig uit. Wanneer je geen deskundige bent, is het lastig te zien wanneer er onnodig kosten worden gemaakt bij opgelopen schade. Onze experts zijn sterk in het bepalen wat wel of niet acceptabel is met betrekking tot de hoogte en de aard van de schade.

Kijk hier voor meer info 

Vraag een expertise aan ›